Martin Kiernan iz Ujedinjenog Kraljevstva dana 20.studenog 2020. održao je online predavanje u 2. Modulu edukacija u sklopu EU projekta "Vaša sigurnost je u našim rukama" pod temom „Bolničke infekcije i njihova kontrola“

Morana Magaš iz Rijeke dana 20. studenog 2020. održala je online predavanje u 2. Modulu edukacija u sklopu EU projekta "Vaša sigurnost je u našim rukama" pod temom "Link sestre u vrijeme COVID pandemije"

Prof. dr. sc. Smilja Kalenić, dr. med. iz Zagreba dana 20. studenog 2020 održala je online predavanje u sklopu EU projekta "Vaša sigurnost je u našim rukama" pod temom "Uloga sestre za vezu u sprječavanju i kontroli infekcija u bolničkim uvjetima"

Mag. med. techn. Smiljana Kolundžić, Voditeljica Jedinice za osiguranje i unaprjeđenje kvalitete zdravstvene zaštite u KB Merkur, dana 20. studenog 2020. održala je online predavanje u 2. Modulu edukacija u sklopu EU projekta "Vaša sigurnost je u našim rukama" pod temom "Upravljanje dokumentacijom i psihosocijalni pristup implementaciji propisanih postupaka u praksi"